Winter Project

Waladi Foundation is op dit moment bezig met een inzamelingsactie voor het Hada Waladiweeshuis in Tetouan. De organisatie heeft het geluk dat ze de kans hebben om de omstandigheden voor kinderen te veranderen door een veilig en ondersteunend weeshuis te bouwen dat deze tragische omstandigheden, dat geen enkel kind zou moeten meemaken, zal omkeren. Tetouan heeft veel kinderen waar de leefomstandigheden en het dagelijks leven verschrikkelijk zijn. Veel kinderen struinen de straten af om te bedelen voor donaties, ze leven op vuilnisbelten of proberen te eten te vinden. Op dit moment is er al land gereserveerd voor dit geweldige project en er zijn veel organisaties bij betrokken.
 
Waladi Foundation Weeshuis zal met acht weeshuizen in Tetouan samenwerken om de extreme stijging van wezen in de region aan te pakken. Deze weeshuizen zullen deze kinderen een fatsoenlijk dak boven het hoofd bieden en zorgen voor  eten, kleding, onderwijs en gezondheidszorg. Op deze manieren wordt het welzijn van de kinderen gestimuleerd.
 
Waladi Foundation werkt aan dit project samen met specifieke liefdadigheidsorganisaties, deelnemers en wereldwijde sponsors om voor de wezen in Marokko the zorgen. Verder is Waladi Foundation proactief betrokken bij weeshuisprojecten in verscheidene locaties.

Winter Project
Winter Project

Sponsors en Deelnemers van Winter Project

Bedrijven

Gemeenschap